Skip to content

Thuiszorg Spijkenisse

Thuiszorg Spijkenisse

Als u een beroep wilt doen op thuiszorg in Spijkenisse, dan kunt u maar beter een beroep op mij en mijn diensten doen. U kunt voor thuiszorg in Spijkenisse in aanmerking komen via de huisarts, het ziekenhuis, de thuiszorgorganisatie en de gemeente waarin u woonachtig bent. Kiest u voor mij en mijn diensten, dan kiest u voor de beste zorg in Den Haag.

Ik ben actief in de regio Den Haag en de regio Rotterdam

Ik ben iemand die werkzaam is in de regio Den Haag en regio Rotterdam en ben vooral iemand die kleinschalig werkt. Mijn thuiszorg in Spijkenisse is steeds afgestemd op de wensen en behoeften van u als klant. Het is een feit dat u het soms gewoon niet meer alleen kunt redden thuis. Dit kan zijn omdat u een dagje ouder wordt, u net uit het ziekenhuis komt of als u bijvoorbeeld niet meer zelfstandig kunt douchen of vergeet om structureel uw medicijnen in te nemen. Het is dan wel zo prettig dat u thuiszorg in Spijkenisse aangeboden krijgt. Het is een simpel verhaal; door te kiezen voor thuiszorg in Spijkenisse kunt u vaak de opname in een verpleeghuis nog enige tijd uitstellen.

Thuiszorg in Spijkenisse; als sprake is van een handicap, ziekte of een andere beperking

Onder thuiszorg in Spijkenisse valt zowel de verpleging als de verzorging die u thuis aangeboden krijgt. Doorgaans heeft u recht op thuiszorg in Spijkenisse als er sprake is van een handicap, ziekte of een andere beperking. Wanneer u gebruik wilt maken van thuiszorg, dan dient er wel altijd een indicatie te zijn. De situatie wordt met u besproken en vervolgens wordt er een indicatie gesteld. Die indicatie bepaalt vervolgens of u recht heeft op thuiszorg in Spijkenisse en op hoeveel zorg u recht heeft.

Steeds inzicht en inspraak in het zorgplan en het zorgdossier

Ik ben er als verzorger om u te helpen. Samen met u bepalen we welke zorg u precies nodig heeft. Behalve dat ik aandacht heb voor u als klant, heb ik dat zeker ook voor uw naasten en eventueel uw mantelzorgers. Met mijn zorg probeer ik bij te dragen aan een leven zoals u dat graag wilt leiden. Natuurlijk beschik ik over alle kwalificaties die noodzakelijk zijn om u de beste thuiszorg in Spijkenisse te kunnen bieden. Ik word uw vaste gezicht en dat werkt natuurlijk wel zo prettig. Als ik u thuiszorg aan ga bieden, dan krijgt u natuurlijk zelf steeds inzicht in uw zorgplan en in uw zorgdossier.