Skip to content

Ouderenzorg Rotterdam

Ouderenzorg Rotterdam

Op het gebied van ouderenzorg in Rotterdam kan ik u als geen ander uitstekend van dienst zijn. Dit geldt niet alleen voor ouderenzorg in Rotterdam overigens. Ik bied u eveneens de beste thuiszorg in Spijkenisse, ben iemand die herstelzorg kan bieden en ben er ook voor u als u behoefte heeft aan individuele zorg en zorg bij dementie. Ik ben daarbij hoofdzakelijk actief in de regio Den Haag en de regio Rotterdam.

U kiest bij mij nadrukkelijk voor kleinschalige ouderenzorg in de regio’s Den Haag en Rotterdam

Kiest u voor mij als specialist in ouderenzorg in Rotterdam, dan kiest u voor kleinschalige zorg. Mijn zorg is altijd afgestemd op uw wensen en uw behoeften. Het is helemaal geen schande om een beroep te doen op mijn ouderenzorg in Rotterdam. Soms lukt het gewoon niet meer alleen. Dit kan zijn als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt, u niet meer zelfstandig kunt douchen of als u moeite heeft om altijd uw medicijnen in te nemen. Door te kiezen voor ouderenzorg in Rotterdam krijgt u altijd precies die hulp die gewenst is. Bovendien kan in heel erg veel gevallen een eventuele opname in een verpleeghuis nog even uitgesteld worden.

Samen kijken we naar welke zorg u precies nodig heeft

Wanneer u een beroep wilt doen op ouderenzorg in Rotterdam, dan is er wel altijd een indicatie nodig. Er wordt dan onderzocht of u recht heeft op ouderenzorg in Rotterdam en op hoeveel zorg u precies recht heeft. Ik ben er als verzorger om u echt te helpen. Ik bespreek samen met u welke zorg nou eigenlijk precies noodzakelijk is. Behalve dat ik mijn aandacht op u richt, ben ik er ook voor mensen die dicht bij u staan en voor mensen die mantelzorg verlenen. Op die manier kan ik nadrukkelijk bijdragen aan een leven zoals u dat wilt leiden.

Ik ben gekwalificeerd en sta voor een veilige manier van werken

Uiteraard ben ik iemand die gekwalificeerd is. Bovendien kunt u bij mij rekenen op altijd zeer veilige zorg. Ik ben iemand voor wie afspraak nog echt afspraak is en kiest u voor mijn ouderenzorg in Rotterdam, dan heeft u altijd inzage in het opgestelde zorgplan en in het opgestelde zorgdossier. Wanneer u in aanmerking wenst te komen voor ouderenzorg in Rotterdam, dan kan dit proces lopen via bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, een thuiszorgorganisatie en via de gemeente waarin u woonachtig bent.